You are currently viewing Ένα βήμα πιο κοντά

Ένα βήμα πιο κοντά

Το Σωματείο πυρόπληκτων ένα βήμα πιο κοντά.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, η επίσημη πια εκπροσώπηση Πυρόπληκτων κάνει μικρά βήματα αλλά με σταθερή ανοδική πορεία για τον ομαδικό αγώνα αποκατάστασης  των κατεστραμμένων κατοικιών που χτυπήθηκαν από την αμέλεια και αδιαφορία του κράτους την τραγική ημέρα της 23 Ιουλίου.

Σε προηγούμενο μας άρθρο αναφέραμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που καθυστέρησαν με δόλο ξένες δυνάμεις καθώς η δυνατή ενωμένη φωνή των πυρόπληκτων τους τρομάζει.

Τελευταία Νέα της  Ένωσης Πυρόπληκτων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με σαφές καταστατικό που διασφαλίζει την δημοκρατία, την διαφάνεια και την υπεράσπιση των πυρόπληκτων μαζί με όλους τους κανόνες που φέρει ένα νόμιμο Σωματείο-Σύλλογος είναι εδώ και είναι πλέον υπό την προστασία της Ελληνικής Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης.

Το Συγκροτημένο  σε σώμα σωματείο σήμερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΧΕΑ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ

ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ: ΤΣΑΜΗ ΣΟΦΙΑ

Αναπληρωματικά Μέλη

ΑΡΧΟΝΤΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ ΧΑΡΑ


Ο πυρόπληκτος λαός της περιοχής μας έφτασε πια σε τερματισμό των αποθεμάτων υπομονής. Ως εδώ!
Η ευθύνη της καταστροφής αυτής με όλες τις επιπτώσεις ανήκει αποκλειστικά στο Ελληνικό Δημόσιο, στην εκπροσώπηση αυτού και το σωματείο θα απαιτήσει πια την άμεση επίλυση των προβλημάτων αλλά και την σοβαρή αποκατάσταση της περιοχής και των ανθρώπων καθώς μέχρι σήμερα καμία σοβαρή αντιμετώπιση άξιας της περίστασης και μίας περιοχής που είναι κηρυγμένη σε βαθμό ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ δεν φάνηκε.

Ο νεοσύστατος σύλλογος έχει μέλη από όλες της περιοχές ανεξαρτήτως δήμων και μεγαλώνει καθημερινά για να δούμε επιτέλους φως και να απαιτήσουμε και όχι να παρακαλέσουμε όπως ανέλαβαν κάτοικοι περιοχών με προσωπική τους πρωτοβουλία εκμεταλλευόμενοι το σοκ και την στεναχώρια των θυμάτων της περιοχής.

Πόσα λεφτά κοστίζει μία ζωή?

Η καταστροφή της 23 Ιουλίου έφερε τεράστια καταστροφή και πέρα από τις άδικα χαμένες ζωές, πέρα από τους ανθρώπους που κουβαλούν για πάντα πληγές από αυτήν, για αυτούς που οι πληγές είναι τεράστιες αλλά δεν φαίνονται και όλους τους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής που έχασαν την γειτονιά τους  ο αγώνας συνεχίζεται! Ο αγώνας είναι μεγάλος, μακρύς αλλά θα νικήσουμε! Δεν πουλάμε τους ανθρώπους μας για 10.000€ που τους κοστολογήσατε!

Τι θα γίνει με τα σπίτια μας?

 Δεν αποδεχόμαστε να φτιάξουμε τα σπίτια μας με χαρτοταινία και σάλιο και δεν σας επιτρέπουμε να παζαρεύετε πάνω από το πόνο μας τα σπίτια μας που φτιάχτηκαν με κόπο.

Χάσαμε χρόνια ζωής, όσοι επιζήσαμε δεν είμαστε ποτέ ξανά αυτό που ήμασταν. Όσοι επιζήσαμε θα παλέψουμε για αυτό που αγαπάμε. Όσοι επιζήσαμε θα αγωνιστούμε και δεν θα επιτρέψουμε πια την εξευτελιστική αντιμετώπιση και προσβολή απέναντι μας.

Ζούμε σε ένα απέραντο νεκροταφείο, ζούμε ανάμεσα σε ένα βομβαρδισμένο τοπίο και ζούμε εδώ που μεγαλώσαμε αλλά τίποτε δεν είναι πια έτσι όπως ήταν και δεν είναι γιατί αδιαφορήσατε για το τόπο μας , γιατί δεν μας προφυλάξατε και δεν ήσασταν ποτέ προετοιμασμένοι.  Θέλατε να ρίξετε ευθύνες σε εμάς αλλά στην πραγματικότητα όχι μόνο ξέρουμε πώς επικρατεί το χάος εδώ και δεκαετίες σε αυτή την χώρα, αλλά τώρα όχι μόνο δεν εκτίμησε κανένας σωστά την κατάσταση αλλά μας έστειλαν στο θάνατο.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ θα μεγαλώνει μέρα με την μέρα και μαζί με τα μέλη μας αποφασισμένοι θα φτάσουμε όπου πρέπει για να μάθουν ορισμένοι να μας σέβονται!

Τα σπίτια μας θα ξανά γίνουν, η περιοχή όλη θα αναβαθμιστεί και θα είναι πρότυπο για το υπόλοιπο της χώρας, και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί!