Προσφορά από τα καταστήματα LIDL

Ευχαριστούμε την εταιρεία Lidl Hellas η οποία μας παραχώρησε είδη πρώτης ανάγκης καθώς και τρόφιμα τα οποία μοιράστηκαν από την Ένωση πυρόπληκτων σε οικογένειες με μικρά παιδιά και σε οικογένειες που είχαν άμεση ανάγκη, μέλη της Ένωσης πυρόπληκτων.

Ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο κ Στέργιο τσίρκα ο οποίος μας διέθεσε χώρο για να μπορέσει να γίνει η διανομή.

Ευχαριστήσουμε την επιχείρηση του κυρίου Δημήτρη Μπισμπιρούλα η οποία μας διέθεσε φορτηγό για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε τα πράγματα από την κεντρική αποθήκη του Lidl.

Έως και -30% για πυρόπληκτες οικογένειες από τα ΙΚΕΑ

Σας ανακοινώνουμε ότι σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας και γραπτού αιτήματος της Ενωσης , τα καταστήματα IKEA παρατείνουντην δυνατότητα αγορών με σημαντική έκπτωση τόσο για τα μέλη μας , αλλά και όλους τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ηςΙουλίου.Το ποσοστό της έκπτωσης διαμορφώνεται με βάση τον χαρακτηρισμό της οικίας του πληγέντος , (δελτίο έλεγχου ΥΠΕΧΩΔΕ) και έχει ωςεξής :Οικία με πράσινη ένδειξη : – 10% μέχρι αγορών αξίας 3000Οικία με κίτρινη ένδειξη : -20% μέχρι αγορών αξίας 5000Οικία με κόκκινη ένδειξη : -30% μέχρι αγορών αξίας 5000Δικαιολογητικά :1. Δελτίο Έλεγχου ΥΠΕΧΩΔΕ2. ΔΑΤ πληγέντοςΤα αντίστοιχα ως παραπάνω ποσοστά ισχύουν και για τις υπηρεσίες μεταφοράς και συναρμολόγησης επίπλων , εκτός των υπηρεσιώνκουζίνας. Για τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την εγκατάσταση , μέτρηση κουζίνας η έκπτωση είναι για όλους 10%.ΠΡΟΣΟΧΗ : Η προσέλευση των πληγέντων για αγορές θα γίνεται μόνο στο ΙΚΕΑ Αεροδρομίου.Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά την Δ/νση Sponsorship των καταστημάτων IKEA για την συνεχιζόμενη στήριξη των πληγέντων .

Σε συνέχεια παράτασης της ισχύος εκπτώσεων σε πυρόπληκτες οικογένειες από την επιχείρηση IKEA σας στέλνουμε διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασίαπου θα πρέπει να ακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος πυρόπληκτοςΚαθώς η εσωτερική διαδικασία για να ισχύσει η έκπτωση απαιτεί κάποιον χρόνο και δεν είναι κάτι που γίνεται επιτόπου στην επίσκεψη κάποιου πελάτη στο κατάστημα IKEA Aεροδρομίου , αλλά και για λόγους διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων των ενδιαφερόντων, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η παράκαμψη του σταδίου αποστολής mail των ενδιαφερόμενων.Σε αυτό το mail csr-sponsorship@ikea.gr χρειάζεται να αποστέλλονται ηλεκτρονικά : 1. το δελτίο του ΥΠΕΧΩΔΕ με τον χαρακτηρισμό της οικίας, 2. το ον/μο του ενδιαφερόμενου καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.Αφού λάβουν επιστολή από το ΙΚΕΑ και δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για αξιοποίηση της έκπτωσης, ξεκινούν τις εσωτερικές διαδικασίες και με την ολοκλήρωσή τους, ενημερώνεται ο ενδιαφερόμενος για την επίσκεψη και αγορά ειδών στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.Σε περίπτωση που κάποιοι δεν έχουν την δυνατότητα η την πρόσβαση σε Η/Υ η Ενωση μπορεί να αναλάβει την αποστολή των στοιχείων όπως μας υπέδειξε η Επιχείρηση ΙΚΕΑΤο ΔΣ ευχαριστεί θερμά την Δ/νση Sponsorship των καταστημάτων IKEA για την συνεχιζόμενη στήριξη των πληγέντων .
Παντελης Φουρνιαδης Ειδικός Γραμματέας / Υπεύθυνος προγράμματος χορηγιών
Τηλ Επικ 6984730182
Γραφεία Ρόδων 8 Νέος βουτζάς
τηλέφωνο 22940 39012 6995519845
Email info@en-pyr.gr piroplikti@gmail.com