You are currently viewing Συνάντηση με το Δήμαρχο Ραφήνας Ε. Μπουρνούς
Ο Δήμαρχος απαντά στο Πρόεδρο Κώστα Θεοτόκη

Συνάντηση με το Δήμαρχο Ραφήνας Ε. Μπουρνούς

Μέλη του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ βρέθηκαν με το Δήμαρχο Ραφήνας για να απαντηθούν κάποια ερωτήματα που αφορούν τους Πυρόπληκτους .

Πρώτο θέμα ο Ερανικός λογαριασμός του δήμου και η πρόθεση κατανομής.

Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κύριος Ευάγγελος Μπουρνούς το χρηματικό ποσό του Λογαριασμού θα χρησιμοποιηθεί όπως το αποφασίσει η πενταμελές επιτροπή του.

Συζήτηση έγινε και για το ΕΧΣ όπου ο Δήμαρχος τόνισε πώς σε ότι αφορά το δικό του Δήμο οι περισσότερες περιοχές είναι εντός σχεδίου και πως γενικά πάρθηκαν οι καταλληλότερες αποφάσεις που ευνοούν το 85% των πυρόπληκτων.

Στην συζήτηση αναφέρθηκαν επίσης οι ανάγκες των Πυρόπληκτων που ζουν ακόμα στις εγκαταστάσεις του στρατού καθώς υπάρχουν παράπονα ότι δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Επιπλέον αναφέρθηκε από την Ένωση το κοινωνικό κομμάτι και πως γνωρίζουμε προσωπικά περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη βοήθειας.

Σε ότι αφορά το κοινωνικό κομμάτι και της ιδέας μιας νέας δομής για Πυρόπληκτους ανέφερε πως υπάρχει το κοινωνικό παντοπωλείο που είναι για αυτές τις περιπτώσεις η κατάλληλη λύση.